Japans sjukvårdssystem och registerforskning

Tid: 2017-06-02 kl 09:00
Plats: Hälsovetarbacken, Arvid Wallgrens Backe - Rum 7022

Evenemangstyp: Seminarium

Dr. Hayato Yamana från Avdelningen för klinisk epidemiologi och hälsoekonomi vid Tokyo Universitet håller i ett seminarium med tema "Japans sjukvårdssystem och registerforskning".

Föreläsare: Dr. Hayato Yamana from Department of Clinical Epidemiology and Health Economics, School of Public Health, The University of Tokyo; Department of Clinical Data Management and Research, Clinical Research Center, National Hospital Organization Headquarters; Public Health Service Center, Health and Sanitation Department, Bunkyo City

Summer School

Tid: 2017-06-19 kl 08:00
Plats: Konferenscentrum Wallenberg, Medicinaregatan 20 A

Evenemangstyp: Workshop

The Summer School Workshops are hosted by the Health Metrics unit at the University of Gothenburg. All workshops are a mix of standard lectures and computer-based lab sessions where participants work with real-world datasets.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Ann-Christin Räätäri Nyström|Sidan uppdaterades: 2012-12-20