Workshop

Centre for Health Economics at the University of Gothenburg will organize a workshop on health economic evaluations of healthcare interventions together with the Centre for Applied Health Economics at Griffith University. The workshop is aimed at Ph.D. students and researchers in economics who wish to present their own research and to learn new methods and applications useful for evaluating healthcare interventions.

The workshop will take place at Gothenburg University, Wallenberg Konferenscentrum, 15 and 16 April 2020.

Datum & tid: 2020-04-15 kl 09:00 till 2020-04-16 kl 15:00

Kategorier: Ekonomi/juridik