Workshop: Health Economic Evaluations of Healthcare Interventions

Nyhet: 2019-01-08

Centre for Health Economics at the University of Gothenburg will organize a workshop on health economic evaluations of healthcare interventions together with the Centre for Applied Health Economics at Griffith University. The workshop is aimed at Ph.D. students and researchers in economics who wish to present their own research and to learn new methods and applications useful for evaluating healthcare interventions.

The workshop will take place at Gothenburg University, Wallenberg Konferenscentrum, 29–30 August 2019, and will consist of two days of presentations.
The workshop will be led by Professor Kristian Bolin from the Department of Economics at Gothenburg University together with Professor Joshua Byrnes from the Centre for Applied Health Economics at Griffith University.

Please e-mail Laura Pirhonen, project assistant at CHEGU, laura.pirhonen@economics.gu.se or Kristian Bolin, director at CHEGU, kristian.bolin@economics.gu.se, for more information and to apply for the workshop.

Abstracts should be submitted by 31st of May, the latest. Participation is free of charge.

AV:

Sidansvarig: Marie Andersson|Sidan uppdaterades: 2016-09-23